Διαδικτυακές εκδηλώσεις σταδιοδρομίας για πρόσληψη αποφοίτων και τελειόφοιτων του ΕΜΠ, με συμμετοχή 27 εταιρειών

Το Γραφείο Διασύνδεσης του ΕΜΠ προγραμματίζει 27 διαδικτυακές εκδηλώσεις σταδιοδρομίας, με ισάριθμες εταιρείες, στις οποίες οι συμμετέχοντες τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του ΕΜΠ θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό, να στείλουν τα Βιογραφικά τους σε όσες επιλέξουν, και στη συνέχεια να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε αυτές.

Τα βήματα της διαδικασίας που πρέπει να ακολουθήσετε όσοι/ες ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, είναι τα εξής:

  1. Δείτε τις συμμετέχουσες εταιρείες και επιλέξτε αυτές που σας ενδιαφέρουν έως την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, εδώ: http://career.ntua.gr/imeres-karieras/
  2. Μετά τις 8 Φεβρουαρίου θα λάβετε ένα e-mail με τις ημερομηνίες / ώρες που θα γίνουν οι διαδικτυακές παρουσιάσεις των εταιρειών που έχετε επιλέξει, και με το link μέσω του οποίου μπορείτε να τις παρακολουθήσετε. Στις μικρές αυτές παρουσιάσεις (διάρκειας περίπου 45΄), στελέχη των εταιρειών θα σας μιλήσουν για την εταιρεία που εκπροσωπούν, για τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η επιχείρησή τους, για τη διαδικασία προσλήψεων και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.
  3. Τις επόμενες ημέρες μετά τη λήξη των διαδικτυακών εκδηλώσεων, θα στείλετε τα Βιογραφικά σας στις εταιρείες που θέλετε, με βάση τις οδηγίες που θα σας δοθούν στις εκδηλώσεις.
  4. Όσοι επιλεγούν από τις εταιρείες, θα κληθούν σε συνέντευξη.

Σημειώστε ότι, σε περίπτωση που θέλετε να βελτιώσετε το Βιογραφικό σας Σημείωμα, πριν το στείλετε στις εταιρείες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης κ. Κατιάννα Ευσταθίου για να κλείσετε ένα ραντεβού. (katefstathiou@mail.ntua.gr , 2107724721)

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ